domovská stránka přejít na návod přejít na návod přejít na návod DIY design recepty recenze ostatní

Barvení vlasů - stojí to za to?

   Uvažujete o barvení vlasů? Nedělejte to! Sama jsem to udělala, a byla to pitomost, a teď nevím jak se vymanit z toho cyklu... Nicméně nebudu mluvit o barvení vlasů - ani nemám moc co k tomu víc říct. Dnes budu mluvit o barvících šampónech.


   Nevím, jaký je oficiální název, tak já je budu nazývat prostě barvící šampóny. Myslím, že je to opravdu dobrá věc - vlasy to dokonale vyživí, krásně se lesknou a oživí vám barvu! Barva vám vydrží chvilinku - zhruba týden. Je to tedy dobrý způsob, jak přežít odrůstání barvy - dá se to tím alespoň trochu zamaskovat (to samozřejmě neplatí pro radikálně změněné barvy, jako z hnědé na blond).

   Nanášení je stejně snadné, jako nanášení šamponu - jen vmasírovat do hlavy, nechat působit dvacet minut a spláchnout! Jediné mínus je velké nebezpečí barvení ručníku, oblečení a pleti - z pleti se to dá snadno smýt, pokud to nenecháte dlouho zaschnout. Další špatná věc je ten zápach! Po uschnutí vlasy opravdu smrdí, takže zápach musíte zamaskovat nějakou vůní, jako je rozčesávalo, nebo obyčejná voňavka...

Žádné komentáře:

Okomentovat